Tuinontwerp, Tuinaanleg, Tuinonderhoud en (Sier)bestrating

Onze diensten

In het onderstaande gedeelte kunt u meer informatie vinden over onze werkzaamheden

Schermafbeelding 2018-03-15 om 16.30.00

Tuinontwerp

De Groene M maakt van elke tuin een droomtuin. Dat is uiteraard niet zomaar gedaan. Mocht u uw tuin opnieuw laten aanleggen, herinrichten of iets dergelijks, dan is het belangrijk om met een goed plan te komen. Een plan wat praktisch haalbaar en betaalbaar is. Daarom ons aanbod van tuinontwerp. Wij luisteren naar uw wensen, en proberen die zo goed mogelijk in elk ontwerp te verwerken. Het totaalbeeld van uw tuin kan in het begin erg onoverzichtelijk zijn, hier brengt een goed ontwerp verandering in!

iswy1

Tuinaanleg

Bij elke tuinaanleg komt een hoop bij kijken, vaak een ontwerp of een tuinschets, daarna de materialen berekening etc. Maar als het dan zover is, maken wij van uw virtuele tuin, een realistische tuin. Door onze efficiënte materialenlevering bij het aanleggen van de tuin, zorgen we voor een minimale hoeveelheid aan afval. Ook doen wij altijd ons best om geen hinder te veroorzaken in de omgeving. Door onze jarenlange ervaring met een diverse producten weten we deze effectief te verwerken, zonder productverlies of schade. We staan garant voor kwaliteit en vakwerk.

Als de tuin is aangelegd, dan mist u vaak nog het groene effect in de tuin. Of u nu graag met bakken en potten werkt, of toch liever vaste plantenbakken en perkjes heeft. Ook hier kunnen wij de juiste beplanting voor bedenken en leveren. Zodat de complete tuin, met zorg wordt aangelegd, tot in de details!

Schermafbeelding 2018-03-15 om 16.31.27

Tuinonderhoud

En natuurlijk kan onderhoud van uw tuin niet ontbreken. Zowel voor de bestrating als voor de begroeiing in uw tuin, hebben we de juiste materialen en kennis voor in huis. Zowel voor het wekelijkse onderhoud van grasveld en beplanting, als voor de jaarlijke snoeibeurten kunnen we u van verschillende diensten bieden!

DSC05842

(Sier)bestrating

Uiteraard is bestrating een groot deel van ons beroep en onderdeel van een tuinaanleg. Voor alle verschillende steen- en tegelsoorten hebben we materialen voor hebben we materialen in huis om ze op de juiste manier te verwerken. Ook sierbestrating onder de hamer is een vak wat wij in huis hebben. Of uw oprit, die weer anders wordt voorbereid als uw sierbestrating.

Ook voor projectbestrating, grote oppervlakten, bent u bij ons aan het goede adres. Dit vraagt om een andere aanpak. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de e-mail, door te bellen, of vul de aanvraag in!

Niet gevonden wat u zocht? Neem dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk meer foto’s op onze Facebook-pagina: